Beveiliging

Slider

Beveiliging

Firewalls, MFA, VPN, Security audits

Goede ICT-beveiliging is van levensbelang voor uw organisatie, zeker wanneer het belang naar thuiswerken groeit. De meeste vatbaarheden zijn een gebrek aan back-ups, zwak tot geen wachtwoordbeleid en achterstallige updates. Hierdoor lopen bedrijven vaak onbewust een risico.

De gevolgen worden door organisaties niet altijd goed ingeschat: het kan uw bedrijf platleggen, informatie uitlekken, imagoschade of zelfs faillisement. Dit zijn alleen voorbeelden van wat er kan gebeuren wanneer uw ICT-beveiliging niet op orde is.

Devance IT biedt meerdere producten en diensten om de beveiliging van uw netwerk te waarborgen.

Multi-Factor Authentication
Door middel van Multi-Factor Authentication (MFA) kunt u ongewenste personen buiten de deur houden, zelfs al beschikken ze over een gebruikersnaam en wachtwoord. Wanneer een gebruiker inlogt wordt er gevraagd de inlogactie te bevestigen op een mobiele telefoon, daarna wordt de gebruiker ingelogd. Hiermee kunnen uw werknemers veiliger inloggen en verminderen we de kans op aanvallen binnen het bedrijfsnetwerk.

Virtual Private Network
Om vanuit huis verbinding te maken met het bedrijfsnetwerk is een internetverbinding nodig, de gebruiker zal dus via het openbare internet data uitwisselen met het bedrijfsnetwerk. Deze data kan in de verkeerde handen vallen, de gevolgen kunnen catastrofaal zijn. Door middel van een Virtual Private Network (VPN) wordt data eerst versleutelt voordat het het internet opgaat. Aan de andere kant wordt de data weer ontsleutelt en ingelezen.