Websites

Slider

Websites

Onderhoud, design, ontwikkeling, Joomla, WordPress

De uitstraling van uw website is erg belangrijk. Als een website er oud of onprofessioneel uitziet, zal de bezoeker vrijwel direct de website verlaten. Doormiddel van een logische structuur en aantrekkelijk design zorgen we ervoor dat bezoekers van uw website met een minimaal aantal clicks bij de informatie of actie uitkomen waar ze naar op zoek zijn.

Dit doen wij met `s werelds bekende Content Management Systeem; WordPress.
Wij vertellen graag waarom WordPress voor Devance IT de nummer 1 is:

Open Source
WordPress mag door iedereen gebruikt en aangepast worden. Hierdoor zijn er tienduizenden Plugins beschikbaar voor WordPress, waardoor u met uw WordPress site elke kant op kan.

Community
De WordPress community is enorm indrukwekkend. Er wordt door deze community continue aan WordPress gewerkt om het nog beter te maken. Wanneer er een beveiligingslek ontdekt wordt in WordPress kan dit binnen enkele uren opgelost zijn door een nieuwe versie van de community.

Gebruiksvriendelijkheid
De User Interface (UI) van WordPress wordt al jaren vertrouwd. Zowel op de voorgrond als op de achtergrond is WordPress erg makkelijk in gebruik. WordPress is gebouwd met eenvoud in gedachte. 

Testing
Natuurlijk kan er weleens wat misgaan tijdens het ontwikkelen waardoor bugs of andere problemen kunnen ontstaan. Omdat meer dan 70 miljoen websites op WordPress draaien worden plugins en thema’s door en door getest door beheerders en bezoekers van WordPress websites.

Vindbaarheid
Websites die draaien op WordPress worden altijd snel en goed geïndexeerd door Google. Dit komt door de eenvoud van de interface en technische opbouw van WordPress. Deze is optimaal ingericht om het indexeren van Google zonder tegenstand te laten verlopen.