Systeem- en netwerkbeheer

office-1516329
apple-laptop-notebook-office-39284
computer-1591018_1920

Systeem- en netwerkbeheer

A+, MCSE, MCSA en CCNA gecertificeerd, OnPremises, Cloud

Apparaten in uw netwerk horen optimaal te functioneren. Door uw netwerkbeheer uit te besteden, kunt u de focus op uw core business leggen. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij in staat een snel en veilig netwerk op te bouwen afgestemd op uw organisatie, On-Premises of in de Cloud.

In veel gevallen kunnen problemen op afstand opgelost worden zodat u snel weer verder kunt. Waar nodig doen we dit buiten de reguliere kantoortijden en indien nodig werken we samen met gespecialiseerde partners. Lukt het niet om uw storing op afstand op te lossen omdat er bijvoorbeeld een onderdeel moet worden vervangen, dan komen we bij u over de vloer. 

Een goede ICT-infrastructuur is belangrijk maar de beveiliging is minstens zo belangrijk. Goede ICT beveiliging zorgt ervoor dat malware en andere kwetsbaarheden geen kans krijgen om uw netwerk te infecteren. Bekijk hier onze diensten over netwerkbeveiliging.

Re-actief beheer
Onze expertise is breed – van development tot internettelefonie, van hosting tot beveiliging. Heeft u een vraag? Bel ons dan gerust. Wij zullen dan een afspraak maken op een moment dat u het beste uitkomt, ook s’ avonds en in het weekend. Een service- of onderhoudscontract is hiervoor niet nodig.

Pro-actief beheer
Organisaties worden steeds meer afhankelijk van hun ICT-infrastructuur. Vaak zelfs in dergelijke mate dat een uitval directe invloed heeft op kritische bedrijfsprocessen. Uw netwerkapparaten worden periodiek gecontroleerd. Hierbij kunt u denken aan beschikbare schijfruimte, updates, back-up’s en alle andere cruciale zaken.

Beheer op contract
Wellicht heeft u geen idee hoe u uw netwerk kan onderhouden. Of misschien weet u wel hoe het werkt, maar heeft u er geen tijd voor. Dan is een onderhoudscontract de beste oplossing. Daarmee besteedt u het onderhoud van uw servers en netwerkinfrastructuur uit, zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is. U heeft bij Devance IT de keuze uit een aantal contractsvormen. Na een vrijblijvend gesprek kunnen we inschatten welke contractsvorm het beste bij uw organisatie past. Uw contract kan ook op ieder moment aangepast worden mocht dat nodig zijn. Devance IT biedt de volgende contractsvormen:

 • Systeembeheer
  Periodiek worden uw netwerk preventief gecontroleerd. Hiermee kunnen veel storingen al verholpen worden nog voordat ze optreden. Aansluitend worden uw storingen en verzoeken behandeld.

 • Remote monitoring
  Uw netwerkomgeving wordt periodiek of real-time gemonitord.

 • Remote support
  Door middel van een simpel telefoontje naar onze helpdesk kunt u uw storing doorgeven. Wij zullen u dan telefonisch ondersteunen door op uw scherm mee te kijken zodat u snel weer verder kan.

 • OnSite support
  Bepaalde storingen zijn niet op afstand op te lossen. Wij komen bij u over de vloer voor al uw gebruikersvragen en systeemstoringen.

 • Critical support
  Uitval van een cruciaal netwerkcomponent kan uw bedrijf platgooien. Wij zijn binnen 24 uur bij u op locatie om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel voor een vrijblijvende afspraak om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Bellen kan tussen 08:30 en 22:30 op nummer 06 14458362
Mailen kan altijd naar info@devance-it.nl